Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@07:28:41 GMT

روش تشخیص طلای دست دوم

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۸۲۵۰۸

خرید طلای دست دوم به‌تازگی بازار داغی پیدا کرده است، زیرا با کاهش ارزش ریال ایرانی‌ها دیگر به طلا به چشم زیورآلات نگاه نمی‌کنند و آن را روشی برای حفظ ارزش سرمایه‌شان تشخیص داده‌اند. به همین دلیل است که به‌صرفه‌ترین راه خرید طلا یعنی خرید طلای دست دوم را در پیش گرفته‌اند که مزد ساخت ندهند و طلا با قیمت کمتری به دست‌شان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این‌حال، برای خرید طلای دست دوم هم فوت و فن‌هایی وجود دارد که بهتر است آن را بدانید و سپس اقدام به خرید کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از باشگاه خبرنگاران بخوانید.



چگونه طلای دست دوم تشخیص دهید؟



اجرت ندارد

ارزان‌تر بودن طلای دست دوم را شاید بتوان مهمترین دلیل خرید و فروش پررونق این روز‌ها در نظر گرفت، چرا که بسیاری از این اجناس روزی با کارمزدی بسیار بالا در ویترین مغازه‌های طلا‌فروشی فروخته می‌شده و اکنون می‌توان آن را با قیمت بسیار مناسب‌تری خریداری کرد. به‌عبارتی هزینه اجرت را دیگر پرداخت نمی‌کنیم و تنها هزینه طلا را می‌پردازیم، زیرا هزینه اجرت تنها یک‌بار پرداخت می‌شود و این‌گونه نیست که یک انگشتر را چندبار بفروشند و هر بار هم مزد ساختش را بگیرند. به همین دلیل هنگام خرید طلای دست دوم، شما فقط پول وزن طلا را می‌دهید و البته سود فروشنده از این معامله را که به آن ارزش افزوده می‌گویند و در حال حاضر ٩ درصد است.

دست دوم به قیمت نو

اگر چه خرید طلای دست دوم بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری است، اما باید به نکاتی توجه داشت که خالی از لطف نیست. همیشه طلای بدون اجرت یا دست دوم لزوما قدیمی، کهنه و مخدوش نیست. در بسیاری از اوقات فردی که طلای خود را می‌فروشد به پول آن نیاز دارد و گاهی هم مشتری تمایل دارد طلای قدیمی خود را با طلای جدید تعویض کند، اما این طلای دست دوم که ظاهری آراسته دارد، گاهی طلافروشان را وامی‌دارد تا با کمی تغییر به قیمت نو بفروشند؛ به همین دلیل باید حواسمان باشد طلای دست دومی که با آب طلا رنگ و لعاب گرفته است را به جای طلای نو به ما نفروشند.

نحوه تشخیص طلای دست دوم

بازار طلای دست دوم مدت‌هاست که داغ است؛ تشخیص طلای دست اول و دست دوم شاید تا حدودی مشکل باشد. ساده‌ترین راه برای این که دست دوم بودن طلا را تشخیص دهید این است که ابتدا ظاهر آن را مورد برسی قرار دهید، به‌خصوص به قفل و بندی که در آن به کار رفته است، دقت کنید. در طلای دست دوم، این قسمت‌ها در مقایسه با بخش‌های دیگر کمتر براق‌اند و به دلیل استفاده‌هایی که از طلا شده، خش‌هایی هم در این بخش‌ها دیده می‌شود. از دیگر نکاتی که باید به آن توجه داشت، اصل‌بودن طلاست، زیرا برخی از طلافروشان مصنوعات ۱۷ عیاری که در سالیان دور تولید شده یا بدلیجاتی که خیلی شباهت زیادی به مصنوعات طلا دارند را به‌عنوان طلای متفرقه خریداری می‌کنند و به مشتری تحت عنوان طلای بدون اجرت ساخت می‌فروشند.

از مناطق آزاد خرید کنید

خرید طلا از مناطق آزاد یک مزیت مهم دارد و آن این‌که ٩ درصد ارزش افزوده طلا از مشتریان دریافت نمی‌شود و این می‌تواند خرید به‌صرفه‌تری برایتان رقم بزند.

از کدام طلافروشی‌ها خرید کنیم؟

برای این‌که گرفتار طلای تقلبی با عیار پایین‌تر نشوید یا طلای دست دوم را به جای طلای نو به شما نفروشند، بهتر است از طلافروشی‌هایی خرید کنید که مجازند و فهرست آن‌ها در سایت بانک مرکزی وجود دارد. یادتان باشد اگر از طلافروشی‌های غیر مجاز خرید کردید برای شکایت ممکن است دچار مشکل شوید. با وجود این، مهمترین راهی که می‌تواند شکایت شما را به نتیجه برساند این است که حتما فاکتور خرید بگیرید و در فاکتور تمام مشخصات طلا با جزییات و قیمت آن شرح داده شود و آدرس دقیق طلافروشی و مُهر آن موجود باشد تا در صورت ایجاد مشکل بتوانید شکایت‌تان را پیگیری کنید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه طلا و جواهر طلای دست دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۲۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟

گلدمن ساکس با توجه به ریسک‌های ژئوپلیتیکی، پتانسیل افزایش قیمت طلا را به بالای ۳۰۰۰ دلار می‌بیند.

به گزارش ایسنا، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ مشخص شد
  • طلای جهانی پس رفت
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ / سکه لب مرز حساس ایستاد
  • رشد اندک بهای سکه و ثبات قیمت نیم سکه در معاملات امروز
  • سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۳ اردیبهشت؛ سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ قیمت طلا و سکه صعودی شد